Informació

Adrogueria Can Vat

Can Vat, com tothom la coneix a Calella, és una adrogueria i perfumeria de tota la vida. La Isabel i la Carme, les seves responsables, destaquen la seva voluntat d’oferir un tracte distintiu, atent, amb predisposició per  informar, assessorar i/o solucionar dubtes dels clients.

La botiga va ser funtada l’any 1963 per en Joan Vat, que era pintor i veia que a Calella només hi havia una adrogueria, els propietaris de la qual eren gent gran. El negoci va començar dedicant-se principalment a la venda de pintures. Situat en un local del carrer Sant Joan cantonada amb el carrer Sant Antoni i el portava bàsicament la seva dona.

Uns anys més tard es va traslladar al número 70 del mateix carrer on disposava de més espai.

L’any 1994 les filles de la parella, la Isabel i la Carme, es van fer càrrec de l’adrogueria, ampliant el negoci amb nous articles i obrint-se a la perfumeria selecta i a articles de tocador.

Si alguna caracterísitica té Can Vat, que la fa ser diferent, és la seva extraordinària varietat de productes, com reconeixen els seus clients: “si no hi és a Can Vat, no ho trobareu enlloc de Calella”.

Adreça i mapa

,

  • Adreça: Sant Joan, 70
  • Telèfon: 937690777
  • Facebook

A Can Vat trobareu allò que no heu trobat a altres llocs

Can Vat, com tothom la coneix a Calella, és una adrogueria i perfumeria de tota la vida. La Isabel i la Carme, les seves responsables, destaquen la seva voluntat d’oferir un tracte distintiu, atent, amb predisposició per  informar, assessorar i/o solucionar dubtes dels clients.

La botiga va ser funtada l’any 1963 per en Joan Vat, que era pintor i veia que a Calella només hi havia una adrogueria, els propietaris de la qual eren gent gran. El negoci va començar dedicant-se principalment a la venda de pintures. Situat en un local del carrer Sant Joan cantonada amb el carrer Sant Antoni i el portava bàsicament la seva dona.

Uns anys més tard es va traslladar al número 70 del mateix carrer on disposava de més espai.

L’any 1994 les filles de la parella, la Isabel i la Carme, es van fer càrrec de l’adrogueria, ampliant el negoci amb nous articles i obrint-se a la perfumeria selecta i a articles de tocador.

Si alguna caracterísitica té Can Vat, que la fa ser diferent, és la seva extraordinària varietat de productes, com reconeixen els seus clients: “si no hi és a Can Vat, no ho trobareu enlloc de Calella”.

Adrogueria Sant Joan S.L.