Avantatges de ser soci

Formar part de Calella Centre Comercial et dóna força i seguretat

 1. FORÇA – Formar part d´un col·lectiu d´empresaris/àries que com més gran siguem més força tindrem per defensar el nostre sector davant les administracions.
 2. INFORMACIÓ – Estar informat, via internet o via correu convencional, d’allò que sigui d´interès per a la nostra activitat econòmica (cursets, convocatòries de subvencions, comunicats de la policia local i mossos d´esquadra, normatives… ).
 3. REPRESENTACIÓ – Estar representat en totes les comissions que convoqui l´ajuntament i que tenen a veure amb les nostres activitats, com són les comissions  econòmiques i de mobilitat. Tenir, també, representació  a associacions com l´atc (Associació Turística de Calella).
 4. AVANTATGES – Gaudir dels convenis signats per l´associació que donen uns privilegis, avantatges i prestacions especials amb:
  • Banca (banc de sabadell)
  • Assegurances (asseguris-grup sehrs)
  • Riscos laborals
  • (…)
 5. ESTALVI – Adquirir les bosses exclusives de l´associació, a partir de 100 unitats, amb un preu especial.
 6. DISTINTIU – Disposar d´una placa identificadora de pertinença a l’associació, per col·locar a l´entrada del establiment associat.
 7. CAMPANYES – Dret a participar a les campanyes dinamitzadores que l´associació organitza (punt de llibre, fira de setembre, sumaquilòmetres de Nadal,…). I a participar gratuïtament a les dues jornades de la “botiga al carrer” que celebrem cada any.
 8. ASSESSORAMENT – Assesorament de totes aquelles qüestions relacionades amb l´activitat comercial a través de pimec (petita i mitjana empresa de catalunya ) a la qual l´associació està adherida.
 9. WEB – Tenir presència a internet a través de la web de l’associació, així com a la guia comercial i al plànol de calella que l´associació edita periòdicament.
 10. ATENCIÓ – Atendre i donar resposta a les necessitats del sector comercial. Enfortir-lo amb una estratègia basada en la qualitat, la sostenibilitat i el treball conjunt.

Demaneu més informació al telèfon de l’associació: 93 766 21 32!