L’Associació de Comerciants de Calella, amb el suport de l’Ajuntament de Calella i el vist-i-plau de la Fundació de Sant Joan de Déu, posen en marxa el sorteig de LA MEGAPANERA 2017 a través de la venda de butlletes de 5 € com a donatiu íntegre a la Fundació de Sant Joan de Déu per a la campanya de #paralosvalientes. LA MEGAPANERA constarà de col·laboracions d’establiments i empreses de la ciutat que aportaran els seus productes, vals de compra o vals comercials per a sortejar.

  Per a participar al sorteig de LA MEGAPANERA, caldrà comprar i ser posseidor les butlletes de 5 € que es posaran a la venda en establiments col·laboradors de la ciutat i /o en actes puntuals on es vendran butlletes.

  • Data d’inici i acabament de la Campanya

  La venda de butlletes començarà el 16 de juny de 2017 i finalitzarà al migdia del diumenge 24 de setembre de 2017 a la Fira de Calella i l’Alt Maresme. D’entre totes les butlletes venudes, s’extraurà UNA ÚNICA BUTLLETA GUANYADORA (i dos reserves) que tindrà un plaç de 15 dies per posar-se en contacte amb l’organització. Si a les 23:59h del diumenge 8 d’octubre no s’ha manifestat el guanyador, es passarà al primer reserva, així mateix, si en el plaç següent de 15 dies no ha sortit el guanyador de la butlleta de primer reserva, es passarà a la segona butlleta reserva que tindrà temps de pronunciar-se fins a les 23:59h del diumenge 22 d’octubre de 2017.

  El sorteig tindrà lloc el diumenge 24 de setembre de 2017 a la Fira de Calella i l’Alt Maresme a l’estand de l’Associació de Comerciants, davant de Notari.

  • Normes i condicions per participar.

  Per participar al sorteig de LA MEGAPANERA, caldrà haver comprat i ser posseïdor d’una butlleta original. El premi li pot tocar a qualsevol persona major de 18 anys vinculada o no qualsevol de les entitats organitzadores o col·laboradores.

  • Valor i naturalesa del premi

  El guanyador s’emportarà el total de LA MEGAPANERA en vals de compra o obsequis dels establiments/entitats col·laboradores, en cap cas, es bescanviarà el premi en efectiu. Els vals tenen un plaç de caducitat a dia 8/1/2018.

  El guanyador en últim cas, haurà de recollir LA MEGAPANERA pels seus mitjans.

  • Cessió dels drets d’imatge i/o propietat intelectual del guanyador/a i dels participants.

  El guanyador de LA MEGAPANERA, cedirà el seu nom i la seva imatge amb una fotografia que es farà al moment de l’entrega LA MEGAPANERA per a poder publicitar el guanyador a través de les xarxes socials de l’ACC, l’Ajuntament de Calella i la Fundació de Sant Joan de Déu.

  • Data del sorteig

  El sorteig se celebrarà davant la notària de Calella Sr.a Mònica De Blas el dia 24 de setembre de 2017 a les 20:00 h coincidint amb la fira de Calella i l’Alt maresme.

  • Penalitzacions en cas d’ús fraudulent.

  Qualsevol butlleta manipulada o esmenada, quedarà automàticament fora de la possibilitat de ser el guanyador del sorteig i es passarà al següent reserva.

  • Possibilitat de prorrogar o suspendre el sorteig (Ex. En cas de força major).

  En cas de no poder celebrar-se el sorteig en el dia i hora establerta per força major, els organitzadors establiran en la major brevetat possible, un altre dia i hora per a sortejar LA MEGAPANERA, en cap cas, quedarà el sorteig sense fer-se o desert.

  Calella a 16 de Juny de 2017
  Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial.