La història de Bebeàlia va començar l’any 2005 a Calella. Mare recent, emprenedora i molt treballadora. En un petit local al centre de la població de Calella. El nom inicial de la botiga va ser “El nadó de Lily”. Van decidir posar la seva botiga físisca per poder oferir opcions que realment necessitessin les mares i no allò que normalment els hi volen vendre.

Gràcies a l’acceptació dels futurs pares i mares, sense oblidar els oncles, avis, amics i altres familiars ….. I al gran esforç, tenacitat i dedicació relitzat durant tres anys Bebeàlia ha anat creixent a poc a poc.

L’any 2009 van prendre la difícil decisió d’ampliar el negoci per tal de poder oferir un millor servei als seus clients. És quan van decidir traslladar-nos a un local més ample on els seus clients puguin visualitzar els més de 7.000 productes que tenen a la nostra botiga física i poder assessorar-los còmodament amb més de 300m2.

També van decidir canviar radicalment de nom i passar a dir-se “BEBEALIA” i seguir amb el seu projecte On-line. Avui dia poden presumir que tot l’esforç realitzat els ha valgut la pena. Tenen els dos canals de venda (Botiga física i Online) i segueixen creixent amb els seus clients. 

Actualment treballen amb grans marques i intenten superar-se dia a dia oferint un millor servei, sempre amb les millors intencions.

Bebeàlia

Bebeàlia
Tot i més per al vostre nadó