Aquest any, des de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial volem col·laborar i donar suport a la campanya

  #paralosvalientes

  promoguda per l’Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu, i que s’ha impulsat per ajudar a les famílies afectades pel càncer infantil.

  La finalitat d’aquesta campanya és la de recaptar diners per poder construir un Pediatric Cancer Center, un centre oncològic infantil sense ànim de lucre, obert al món i al servei dels nens amb càncer, on s’estudiaran els millors tractaments i s’invertirà en la investigació del càncer infantil.

  La campanya té com a objectiu sensibilitzar i implicar el conjunt de la societat i nosaltres, des de l’Associació, ens hi volem sensibilitzar i implicar. Cal recordar que la nostra és una ciutat molt solidària i capdavantera a l´hora de donar suport a iniciatives i projectes socials.

  Per aquest motiu, amb el vist-i-plau de l’Hospital Sant Joan de Déu, volem sortejar una MEGAPANERA, que ompliríem amb les aportacions del comerç local, ja sigui amb productes, amb aportacions econòmiques, amb vals de compra o amb serveis dels nostres establiments.

  Cada establiment disposa d’uns talonaris amb 40 butlletes i amb un preu de 5,00 € per butlleta, que vendrà als seus clients. Tots els diners recaptats es lliuraran a l’Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu, per a la campanya #paralosvalientes.

  La Megapanera està exposada al Carrer Amadeu cantonada carrer Jovara, davant de la papereria Roger.

  També podeu fer donacions al següent número de compte: ES 21 0081 0102 81 0001779082.

  Si hi esteu interessats o voleu més informació podeu trucar al 93 766 21 32 o bé al correu acc@calellacomercial.cat

  Fem possible, entre tots, que el Pediatric Cancer Center sigui una realitat!