segell-la-quinzena-de-republicUs proposem una idea per tenir totes les samarretes endreçades als calaixos del vostre armari i ordenades a la vista, tot ocupant el mínim espai.

  Aquesta entrada del nostre blog forma part de la quinzena de Repúblic, moda d’home, una botiga que està especialitzada en moda urbana i moda cómoda on hi trobareu marques com Reef, Scotch & Soda, Replay, Gas, Globe etc.

  La idea no és nova, la podeu trobar en altres pàgines web de trucs per facilitar la vida a la llar, però nosaltres, a Calella Comercial, l’hem elaborat una mica més perquè us resulti molt fàcil portar-la a la pràctica. Només heu de seguir les instruccions que acompanyen les fotos.

  Aquesta idea consisteix, bàsicament, en doblegar les samarretes de manera que es puguin desar verticalment als calaixos, permetent que es vegi l’estampat que habitualment es troba a l’alçada del pit. Aquest sistema de desar la roba de cotó informal, també permet encabir més T-shirts perquè ens permet pressionar la roba horitzontalment.

  Com ordenar les samarretes i T-shirts a l'armari

  Com ordenar les samarretes i T-shirts al calaix de l'armari - 2

  Com ordenar les samarretes i T-shirts al calaix de l'armari - 3

  1- El primer que hem de fer és posar la samarreta cap per avall i fer servir un tros de cartró o paper, com a referència per la mida de com ho volem doblegar. D’aquesta manera totes les samarretes ocuparan el mateix ample. En aquest cas hem fet servir un típic full de calendari.

  Els propers passos coincideixen amb el procediment estàndard per doblegar una samarreta

  2- Els propers dos passos coincideixen amb el procediment estàndard per doblegar una samarreta, començant per doblegar un costat cap a l’interior.

  ordenar-armari-samarretes-4

  3- Seguidament dobleguem l’altre costat parant compte que l’amplada coincideixi amb la del full de paper o cartró que estem fent servir de referència.

  Aquí ens desviem del procediment normal i dobleguem el coll de la samarreta

  4- Aquí ens desviem del procediment normal i dobleguem el coll de la samarreta cap a l’interior.

  Tot seguit dobleguem la part d'abaix perque coincideixi amb el plec que hem fet anteriorment

  5- Tot seguit dobleguem la part de baix perquè coincideixi amb el plec que hem fet anteriorment, sense superposar-ho.

  Com ordenar les samarretes i T-shirts al calaix de l'armari - 8

  6- Atenció a aquest pas perquè és el que ens permetrà poder veure el disseny de l’estampat de la samarreta (si en porta) un cop sigui al calaix. Hem de tornar a plegar la part inferior perquè el pleg final coincideixi amb el disseny del davant de la samarreta.

  Com ordenar les samarretes i T-shirts al calaix de l'armari - 9

  7-Aquest és l’aspecte final de la samarreta doblegada i preparada per ser desada al calaix amb la resta i amb l’estampat a la vista just pel pleg visible.