,

  • Adreça: Església, 265
  • Telèfon: 937 693 987
  • Lloc web: www.eltall.es

Tast i venda de qualitat en alimentació

Les botigues El Tall i els establiments Porcus ens dediquem a donar a conèixer i a vendre productes selectes, particularment pernil. A les nostres botigues El tall i locals de tasts Porcus, podeu trobar les millors marques de pernils: Joselito, SRC, Arturo Sanchez, Carrasco, i la nostra marca Andares del Sur. Assequem els nostres propis productes (maquila), a Guijuelo i a Hinojosa del Duque (Còrdova). En els assecadors, controlem tot el procés dels pernils, des del començament fins al final (la que arriba als nostres clients), perquè el del pernil és tot un món complex que els no especialistes coneixen poc i on és  bén fàcil l’engany!

També tallem i servim pernil en diferent espais i esdeveniments. Com a la Festa de la Vela de la Federació Catalana de Vela, al Museu Marítim de Barcelona, o, cada quinze dies, al camp del Girona Club de Futbol, del qual en som col·laboradors.

L’any 2015 vam tenir l’orgull de tallar pernil a l’Hotel Mandarin de Londres per a més de 200 periodistes vinguts de tot el món. Va ser el dia que van tornar a donar el títol de millor restaurant del món a El Celler de Can Roca, acompanyant al Patronat de Turisme de la Costa Brava i als Germans Roca.

 

Visita virtual

El Tall Productes Selectes, S.L.