• Adreça: Sant Isidre, 36
  • Telèfon: 937 693 503

Fa 50 anys que Garatge Barcelona cuida dels vehicles dels Calellencs, amb una decidida orientació a l’excel·lència, al treball ben fet i el tracte pròxim per a proporcionar la millor experiència possible en el manteniment i reparació dels seus vehicle.

Sigui quina sigui la marca del cotxe o la naturalesa de la intervenció: electromecànica, mecànica ràpida o xapa i pintura. De tota confiança. Amb garantia nacional. I els mitjans tècnics més competitius. Amb el recanvi original de les primeres marques que munten els fabricants de vehicles. Perquè els seus clients circulin segurs. Perquè el seus cotxes minimitzin el seu impacte mediambiental i posant l’accent en la seguretat.

Garatge Barcelona forma part d’EuroTaller, la Xarxa de tallers dels clients contents. Perquè en el vostre cotxe porteu allò que més estimu. Perquè en el vostre vehicle feu grans concerts. O perquè en el vostre cotxe conduïu records. En definitiva, perquè en el vostre cotxe viviu grans moments i no voleu que res els espatlli.

A Garatge Barcelona us esperen en Joan Cadena, la Carol i en Lluís.

Garatge Barcelona