• Adreça: Bruguera, 64, 08370 Calella, Barcelona
  • Facebook

Good Things és una petita botiga amb grans detalls per a grans per també per a nadons i petits. és una idea de la Sílvia Roca que la va obrir el març del 2019 per fer d’aquest llco un racó ple d’encant i de coses amb encant.

Good Things és fruit la seva inquietud com a somiadora, entusiasta, amant del handmade, perfeccionista de naixement i enamoradissa de les coses boniques

La Sílvia confessa que que perd el rumb amb unes teles, fils i agulles, companyes de viatges, de plors i alegries… la quantitat de batalles que podrien explicar si parlessin

Va aprendre de la millor mestra que pogués tenir, la seva ÀVIA, qui la va ensenyar que crear no es tractava simplement d’unir trossos entre si, crear des de l’emoció fa que cada peça sigui única i tingui el valor que mereix.
I aquí la teniu, submergida en el seu petit conte de fades, al capdavant de Good Things, la seva petita botiga, un espai on trobareu les seves creacions personalitzades i d’altres marques precioses de joves dissenyadors: Aquí tot té un per què i per a què.

Deixa volar la teva imaginació, allibera’t, somia, gaudeix de totes aquestes coses GOOD que té.

Good things