Entra en el concurs Facebook d’un cap de setmana per a dues persones al Far de Sant Sebastià de Llafranc

  BASES

  Com participar-hi

  Clica el cartell per ampliar-ho

  Cartell que identifica les botigues de la campanya

  1. Ser seguidor de la pàgina Facebook de Calella Centre Comercial.
  2. Fer un comentari a l’anunci del concurs.
  3. Compartir el concurs al Facebook.
  4. Per participar al sorteig es imprescindible ser major d’edat.
  5. La duració de la campanya del sorteig serà de l’1 de desembre fins el dia 6 de gener de 2017.
  6. En aquest sorteig hi podran participar els propietaris, treballadors i familiars de primer grau sempre que no siguin del seu establiment.
  7. No es permetran els comentaris amb continguts que la Junta consideri inadequats, ofensius, injuriosos, discriminatoris o que puguin vulnerar drets de tercers, quedant exclosos del sorteig.
  8. La persona guanyadora es compromet a participar en totes les activitats de promoció que l’organització cregui oportunes (fotografies, entrevistes,…) cedint els drets d’imatge i difusió.

  El premi

  1. Un cap de setmana per a dues persones al Far de Sant Sebastià de LLafranc, 1 nit en habitació doble amb esmorzar “el Far”.
  2. L’estada del cap de setmana es realitzarà entre el 20 de gener i el 15 de juny de 2017. Exceptuant Setmana Santa, festivitats locals, celebracions esportives, ponts i fires.

  El sorteig

  1. El sorteig es farà, en un acte obert a tothom, el dijous 19 de gener de 2017, a les 21.00 h a la sala d’actes de la Cooperativa L’Amistat, C/ Església 207, 1r. de Calella.
  2. El sorteig es realitzarà extraient una papereta treta de la pàgina facebook entre tots els participants.
  3. La comunicació a la persona premiada serà via missatge en el transcurs de l’esmentat sorteig, i en cas de no respondre es publicarà el resultat al Facebook de Calella Centre Comercial. La persona premiada tindrà 48 hores per posar-se en contacte amb l’organització.
  4. La persona guanyadora i les suplents hauran d’acceptar que els seus noms d’usuari i fotos de perfil pública de Twitter o de Facebook es publiquin en els llocs web de l’organització per comunicar els guanyadors del sorteig.
  5. Hi haurà un únic guanyador/a i s’extrauran 2 suplents en el cas que el guanyador/a no sigui vàlid.
  6. El fet de participar implica la total acceptació d’aquestes bases.
  7. Qualsevol punt no contemplat en les bases, serà resolt per la Junta Rectora de l’Associació de Comerciants de Calella- Centre Comercial.

  Organitza:
  Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial,
  c. Moragas, 33 08370 Calella
  tel. 93 766 21 32
  info@calellacomercial.com

  Save

   

  Save