• Adreça: Bruguera, 128
  • Telèfon: 937 695 205

 

L’ Esmeralda és la botiga de joguines de referència de Calella des de 1973. El que fa que aquest establiment continuï tenint èxit, es degut a la feina que fan: seleccionar primeres marques per oferir les millors joguines; disposar d’articles especials que difícilment es poden trobar a tot arreu, com Djeco, Pintoys, Lego, Playmobil…

La botiga l’ Esmeralda va sorgir gràcies a l’empenta d’una dona especial, l’Andrea Vidal. L’any 1960, l’Andrea va deixar la feina que tenia dins el sector tèxtil, per dedicar-se al món del comerç. Va obrir una botiga de souvenirs, aprofitant l’incipient turisme que arribava a Calella i que havia de transformar profundament la nostra ciutat. L’any 1962 va començar a oferir articles de perfumeria, combinant amb els de regal, fins que la seva filla, l’ Anna Maria, en els anys 70, va centrar-se completament en la joguina.
Durant aquells anys, van freqüentar l’assistència a les fires de la joguina de València i les visites a les fàbriques d’ Onil i Alacant (centre de la producció de joguines tradicionals a l’Estat).

Actualment podeu trobar al capdavant de l’ Esmeralda l’Anna Maria Tomàs i la seva filla, la Gemma Pou, la segona i la tercer generació de l’establiment, autèntiques expertes en el tema que us atendran encantades.

 Visita virtual

 

Joguines La Esmeralda