La campanya de Calella Centre Comercial “l’Establiment de la Quinzena“, que vam endegar l’any passat, ha estat seleccionada per formar part dels projectes del Banc de Bones Pràctiques, promogut per La Federació de Municipis de Catalunya i per la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.
  Aquestes entitats han valorat que la nostra iniciativa representa una aportació innovadora i de qualitat que pot servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.

  El Banc de Bones Pràctiques crea unes fitxes (com aquesta del nostre projecte) per a inspirar a altres entitats a desenvolupar altres projectes o modificar els ja posats en marxa.

  Què és el Banc de Bones Pràctiques?

  El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

  En total, a Calella, han estat escollits quatre projectes per a aquest banc. Els altres tres han estat:

  • El programa Cuida’m, que reconeix l’establiment com a comerç de confiança i conscienciat amb la protecció de la gent gran.
  • El PADAH és un sistema d’atenció a domicili post-hospitalària
  • i La Fundació Hàbitat Solidari que gestiona habitatges d’inclusió social i de lloguer assequible

  En aquesta pàgina podeu veure altres projectes considerats pel Banc de Bones Pràctiques, com poden ser disseny de la moneda local, dinamització comerços buits o revitalització del centre històric.