El proper dissabte 7 de maig se celebrarà l’edició primavera de “la botiga al carrer” al centre comercial de Calella, una activitat que organitza l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial i l’Ajuntament que s’engloba dins el pla de dinamització comercial del municipi.

    cartell-botiga-al-carrerL’horari de “la botiga al carrer” serà des de les 10.00h fins les 21.00h als carrers més comercials de la ciutat i on els comerciants trauran les “paradetes” amb importants descomptes en els seus productes, per atraure encara més als compradors.

    Aquestes jornades, tant la de primavera com la de tardor, que aquest any serà el dissabte 8 d’octubre, sempre tenen molt bona acollida, entre els comerciants i els visitants que passegen i aprofiten aquest dia per fer les seves compres d’una manera diferent i festiva. Una acció que serveix per fomentar el comerç local i afavorir la compra de proximitat, ja que posa en valor els avantatges que té comprar a les botigues de la ciutat. El tracte proper, la confiança del botiguer i la màxima qualitat amb el millor servei, són valors afegits que s’aprecien en el moment d’anar a comprar.

    los extremeños - botiga al carrer

    can-vat botiga al carrer 2015