Durant la darrera Assemblea General de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, el passat dijous dia 25 de juny, es va presentar la nova campanya que es vol fer a través d’internet i de les xarxes socials. Recordeu que aquestes accions estan subvencionades per Calella Centre Comercial i per l’Ajuntament i no tenen cap cost per als associats.

  Establiment de la quinzena

  Després de gairebé un any d’experiència amb la campanya de l’Establiment de la Quinzena, hem pogut analitzar les accions per centrar-ho en aquelles que ens donin més rendiment amb menys esforç tant per part vostra com per part nostra. Per exemple hem notat que els vídeos tenen molta acceptació sempre i quan compleixin unes determinades condicions. També ens hem adonat que és important per vosaltres que interferim els menys possible en la vostra activitat quotidiana.

  A part del que hem exposat, hem volgut estendre la campanya a les aplicacions de Google que ofereixen més exposició dels establiments, con són Google My Business i Google Maps.
  Resumint:

  Accions que se’n van:

  • La foto del cartell de cinema o ‘meme’
  • El making-of
  • Entrevistes extenses

  Accions que venen:

  • Una foto de l’establiment amb els responsables i el logo de fons en comptes del ‘meme’
  • Un vídeo curt (o video clip) amb imatges dinàmiques de la botiga/establiment i els seus responsables.
  • Visita virtual amb la tecnologia de Google Street View
  • Crear o completar la fitxa de l’establiment a Google Maps i Google My Business.
  • Assessorar l’establiment si vol fer publicitat a Facebook aprofitant el material creat

  Altres establiments

  Paral·lelament continuarem donant la benvinguda als nous socis amb la creació de la seva pàgina al nostre espai web i procurarem omplir les pàgines de cada establiment que ens ho demani.

  Què és Google My Business?

  La principal avantatge que ens ofereix aquest servei és la de presentar la fitxa de l’establiment, oferint una visualització molt avantatjosa del nostre negoci perquè ens permet informar de les dades bàsiques, situació al mapa, fotos etc.

  Què és una visita virtual de Google Street View?

  És un sistema que ens permet mostrar la nostra botiga les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any amb el sistema de navegació de Google Street View.

  Aquí podeu veure una visita vistual que hem fet al mercat municipal de Calella i a Calella Electromercat. Aquests ‘Tour virtuals’ queden reflectits.

   

  Si voleu acollir-vos a qualsevol d’aquestes acccions per promocionar el vostre negoci, només cal que truqueu al

  629 88 62 38