• Adreça: Amadeu, 64
  • Telèfon: 937 693 601

Papereria Nogueras  va ser creada per en Josep (Pitu) Nogueras l’any 1981, ara fa 35 anys, per donar resposta a les necessitats de les botigues i de les empreses de Calella. En aquells inicis es dedicava no només a la venta de material, sinó també a la reparació i subministrament de màquines d’escriure i bàscules, sense deixar de banda la venta de material escolar.
Quan en Pitu es va jubilar l’any 1999  l’ empresa va passar a mans d’en Jordi Sala qui havia estat treballador seu des de la seva fundació.

Finalment, el juliol de 2004, se’n van fer càrrec el Xavier Bergadà i la Magda Imbert mantenint el mateix esperit però adaptat als nous temps.
En l’ actualitat el negoci té dues vessants ben diferenciades: per una banda la botiga tradicional, on l’atenció i la proximitat al client són cabdals, amb un ampli ventall de productes i materials perquè el client pugui triar i trobar tot el que necessiti, i per l’altra banda, ofereixen servei a domicili a empreses, negocis i hotels, abraçant pràcticament tota la comarca del Maresme Nord des de Sant Pol-Sant Cebrià fins a Malgrat i Palafolls. D’aquesta manera les empreses poden tenir el material sense moure’s de casa ,en un temps rècord i a preus molt competitius.

Visita Virtual

Papereria Nogueras