Materials especials, però sobretot, tallers pràctics

La botiga es va obrir el maig de l’any 1994. En aquella època era difícil trobar els materials que es necessitaven pels tallers que feien aleshores a la part de baix del carrer Sant Antoni.

L’Àngels Moret havia començat cap a l’any 1986-1987. On primer va ser una reunió d’amigues amb ganes de pintar, aviat es convertí en un taller de ceràmica, que disposava de forn i altres eines. Així fou com aviat es van afegir tècniques com la del lacat japonès, d’incrustació de fusta, etc.

A aquest taller s’hi afegí l’Àngels Guilana primer ensenyant als nens i nenes, i després, a l’any 1993, guiant grups d’adults.

Després de traslladar-se al carrer Amadeu i incorporar la botiga, van seguir afegint noves tècniques aplicades a l’art, com el fusing de vidre, el repujat de metalls, i molt més… Perquè per a les dues Àngels, mare i filla, tothom pot expressar, pintar i crear. Sempre hi ha tècniques i maneres d’ofici que poden ajudar, mantenint així l’objectiu d’oferir assessorament per a què en puguem gaudir al màxim possible tots plegats.

l’Àngels Guilana, l’Àngels Moret i la Carla

Les dues Àngels i la Carla

L’Àngels Moret va començar aquesta aventura com una reunió d’amigues amb ganes de pintar. L’any 1993 s’hi va afegir la seva filla, l’Àngels Guilana i l’any 1994 van obrir la botiga.

àngels