Visita virtual

Moda infantil amb consciència social i ambiental

La Baldufeta Blanca és una botiga de moda infantil especial: petita, acolorida i plena de detalls pels petits de la casa, però amb una característica que no sempre s’aprecia al primer cop d’ull: les peces, que ven la Montse Codina a aquest establiment, són elaborades amb materials de primera qualitat i seguint normes de producció sostenible amb el medi ambient.

La Montse i el seu company, en Marc, van pensar aquest projecte amb una idea molt concreta d’articles per a nens i nenes d’entre 0 i 16 anys amb cotons ecològics d’alta qualitat, productes artesans i col·laborant amb empreses de producció ètica per oferir una qualitat per sobre de la mitjana.

Algunes de les marques que porten són Hatley, una marca canadenca de la que són representants exclusius per a Calella, Tumble ‘n dry, Garcia Jeans etc. Tots amb una característica en comú: disseny i confecció de qualitat amb detalls exclusius i consciència ecològica i ètica.

A la Baldufeta Blanca podeu trobar des de roba i complements fins a joguines artesanals de fusta, conjunts d’impermeable, botes i paraigües, i tot de petits detalls per  a la canalla.

Save

Save

La Montserrat i el Marc un dia que passaven per Casablanca camí de Lisboa, tot xiulant As Time Goes By

La Montse, en Marc i el seu equip

Baldufeta Blanca