Roba casual, per a home i dona, per portar en cada ocasió

Bella moda és un projecte molt personal d’en Paco i la Bella. Van començar ara fa uns dos anys amb una botiga al carrer Sant Josep. Gràcies a l’èxit assolit, actualment compten amb dues botigues a Calella, una al carrer Església i l’altra al carrer Sant Josep, i  i una altra a Badalona.

La idea que tenien en ment era la de poder oferir una roba de marca amb qualitat feta aquí, que evités la confecció dels països emergents, amb uns estils casuals però formals alhora, que es pogués lluir en una gran varietat d’ocasions. Després de recórrer per vàries empreses de tota Espanya, finalment van trobar-ne una, establerta a Sevilla l’any 1951 i gestionada per la família Celop, qui els van convèncer per iniciar aquest negoci que ha pres volada en poc temps.

La Botiga del carrer Sant Josep està especialitzada en roba de dona, mentre que la del Carrer Església hi trobem la moda masculina amb les marques CLP i Celop Man respectivament.

La Bella ens remarca que el seu servei és integral i adaptat a les necessitats del client. Gràcies als seus estudis de tall i confecció pot donar suport i consells de com escollir les peces de roba més adients als seus clients, fins i tot en hores convingudes. Per altra banda, la botiga del carrer Església, amb la marca Celop Man, pot vestir completament a l’home, des de l’interior, proporcionant roba interior i mitjons, fins a l’exterior amb els vestits d’home i els complements.

Bella Moda disposa, també, de roba apta per a ocasions especials com noces, batejos i festes, que requereixen un punt de distinció adequat a la data especial.

Visita virtual

 

La Bella i en Paco, un dia que passaven per Notting Hill…

En Paco, la Bella, la Mònica i la Chari

Recordeu que la botiga del carrer Sant Josep està especialitzada en roba de dona, mentre que la del carrer Església ho està en moda masculina.

  • Adreça: Sant Josep 41 – Església 323
  • Telèfon: 658 299 641
  • Horari: 8:30 a 13:30 i de 16:30 a 30:30 Dissabte tarda: de 17:00 a 20:30

Bella Moda 1

Bella Moda 2