BigMat Claramunt, materials de construcció

De la construcció a la decoració, passant pel bricolatge

BigMat Claramunt és un magatzem de materials per a la construcció, sí; però hi trobareu a més, una àmplia secció de bricolatge, una exposició de ceràmica de 600 m2 i assessorament per decorar la vostra llar.

Al càrrec de l’establiment hi trobareu al Joan Claramunt, tercera família del negoci que va començar en Tomàs Claramunt quan, el 1926, va venir de Sant Pol per establir-se a Calella, ciutat on aleshores hi havia una activitat industrial important.

Des del 2005, Claramunt és soci del grup de materials de construcció BigMat, un dels més importants de l’estat, on s’ha estès des del seu origen a França.

Al càrrec de la secció de decoració i ceràmica hi trobareu la Lourdes Claramunt. La Lourdes i les seves companyes han volgut que a la seva secció els clients de BigMat Claramunt puguin trobar tots els estils perquè es facin un bany a mida: realment seu, intentant donar un servei molt personal. A aquesta secció, venen tant els professionals que porten els seus clients com els no professionals que poden demanar assessorament i a comprar ells directament.

Finalment, representant la quarta generació de l’empresa, trobem al Francesc Soler que porta la secció de Materials i bricolatge. Aquesta part de l’empresa ha notat un canvi important en el tipus de clientela els darrers 10 anys, incrementant-se molt més el client particular, que cerca informació pràctica a Internet i després ve a comprar els materials al BigMat Claramunt per fer les reformes o les reparacions a casa seva, demanant ajut al professional per aquelles tasques on no es considera capacitat.

Tot Plegat a Can Claramunt, hi trobareu un munt d’opcions per oferir als vostres clients, si sou professionals, com per a la pràctica del bricolatge, si és que formeu part de la tribu dels ‘manetes’. En tot cas, i en cas de dubte, aquí teniu en Joan, la Lourdes, en Francesc, la Maite, la Laura, en David, l’Eduard i la Maria, per ajudar-vos en qualsevol dubte que podeu tenir.

 

A Save

Save

Save

Save

Save

L’Eduard, la Maite, el Joan, la Maria, el Francesc, el David, la Lourdes i la Laura estan a la vostra disposició quan vulgueu començar l’aventura de fer obres o reformes.

BigMat Claramunt i el seu equip

En Joan, la Lourdes i la Maite són  la tercera generació de materials Claramunt i en Francesc la quarta. Materials Claramunt va començar l’any 1926 a Calella com a fàbrica de mosaics i pedra artificial.

  • Adreça: Riera de Capaspre s/n, davant del col·legi Salicrú.
  • Telèfon: 937 690 634
  • Horari: Dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00 –  Dissabte: de 9:00 a 13:00.
  • Web: http://claramunt.bigmat.es/
  • Facebook Claramunt

Papereria Roger

Save