Més de 50 anys fent cortines a mida

En Xavier Nogué és la segona generació d’aquest establiment i amb la seva dona, la Isabel Feliu, ofereixen un servei propi i complet per vestir la llar amb cortines i la resta de complements tèxtils com coixins, fundes, edredons etc.

L’establiment va obrir l’any 1963 al carrer Sant Jaume, com una idea de negoci d’en Narcís Nogué i Rossell, pare d’en Xavier. Inicialment va prendre el noms de MODECO, TÈXTIL DE LA LLAR i DECORACIÓ DE LA LLAR fins que actualment ha adoptat el nom popular tal i com se’l coneix a Calella, CAN NOGUÉ

Can Nogué està especialitat en el servei a llars particulars, tot i que ha estat col·laborant amb el sector hoteler des de la seva fundació, com és normal en una població turística com Calella.

Can Nogué pot oferir un servei a mida i molt eficient d’instal·lació de cortines on, en cas de necessitat del client i segons el tipus escollit, permet servir la comanda en menys de 24 hores.

 

Save

En Xavier i la Isabel de Can Nogué

En Xavier Nogué i la Isabel Feliu són la segona generació d’aquest servei de decoració tèxtil de la llar fundat per en Narcís Nogué l’any 1963.

  • Adreça: Sant Antoni 56
  • Telèfon: 937 690 627
  • Horari: 9:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00 Dissabte tarda: de 18:00 a 20:00
  • Facebook Can Nogué

Can Nogue