Embotits propis i frescos, dos cops per setmana

Can Prunell és un dels negocis centenaris de Calella, que ajuden a mantenir aquest cert aire de poble i de familiaritat que conserva la nostra ciutat. Va ser fundada l’any 1903 per l’ Enric Prunell, qui li va donar el nom. El negoci ha passat per vàries generacions, fins que el nét del fundador, un altre Enric Prunell, li va passar el testimoni a la Trini de Haro.

La Trini va començar a treballar a la botiga de dependenta ara fa cinquanta anys, tot i que abans dels 14 anys ja anava a ‘vigilar’ la botiga i a fer petits encàrrecs: traginar gènere entre la parada del mercat i la botiga, portar els encàrrecs als clients… fins que, amb la remodelació de l’establiment l’any 2000, se’n va fer càrrec. Actualment també hi treballen el seu fill Damià, a l’obrador, i l’Assumpta Dalmau, atenent al públic amb la Trini.

Can Prunell és una de les carnisseries amb obrador propi, on elaboren embotits crus i cuits amb una selecció de productes de “delicatessen” de qualitat: conserves, embotits, formatges etc.

Un dels productes que ofereixen en exclusiva a pes són les pastes fresques de la marca ‘Artipasta’ elaborades a Calella.

 

Vísita virtual

Vídeos de Can Prunell

Presentació de Can Prunell

Com es fan les botifarres de Can Prunell

La Trini recorda quan va començar

L’Assumpta ens parla de les especialitats

L’Assumpte Dalmau, la Trini de Haro i el seu fill, en Damià: l’equip de Can Prunell

  • Adreça: Sant Josep, 59
  • Telèfon: 937 690 759

Can Prunell