La Nati, en Miquel i la Dolors
La Rosa Maria i la Carme
La tercera generació: en Josep Maria Camps i l’Anna Rossell
La segona generació: la Felícia Boix
L’avi Miquel al mercat de Calella

Can caseta de tota la vida

Can Camps és un comerç de proximitat on els clients i els botigues es coneixen de tota la vida i on la relació es basa en la confiança. Elaboren els seus propis embotits i preparats des que la Felícia Boix i en Miquel Camps ho van començar a fer als anys trenta.

Cada divendres al matí la Nati prepara truites de patates fresques i boníssimes.

L’establiment va obrir, aproximadament, l’any 1922  com una iniciativa d’en Josep Caselles i de la Mercè Gamell, però aleshores la botiga, que estava situada al mateix lloc on és avui, venia carbó i queviures en general. En Josep era originari d’Hortsavinyà on tenia una caseta i d’aquí ve el nom popular que l’establiment té de tota la vida.

La Felícia Boix i en Miquel Camps van continuar el negoci però ampliant-ho a les parades del mercat municipal, que llavors es feia a la plaça de l’Ajuntament.

Ells van introduir la venda de la carn de porc, en un temps on els carnissers de Calella estaven especialitzats. Així doncs, ells eren els camps del porc, i hi havien els de Can Vives de la vedella i els de Can Vives del xai, etc.

La tercera generació van ser en Josep Maria Camps i l’Anna Rossell, els pares dels actuals propietaris,  que van ampliar el negoci i van viure l’època del boom del turisme a Calella quan, al començament d’aquesta indústria i abans que es creessin les cadenes especialitzades, servien a les cuines dels hotels. Després d’un temps en que va funcionar com a supermercat, l’establiment ha tornat a la venda de carn i plats preparats on poden oferir una millor relació qualitat-preu i un tracte més personal a la seva clientela.

Els últims temps han vist un increment important dels plats preparats entre els que destaquen les truites acabades de fer del divendres, els gaspatxo i els canelons que en Miquel prepara els dimarts i dijous.

Des de l’any 1997 Carnisseria Camps compte amb una segona botiga al carrer de l’Església on hi despatxen la Carme Bagué i la Rosa Maria Rodríguez.

Visita Virtual al carrer Església

La Nati i en Miquel en el cartell de la quinzena de Can Caseta… ehhh… volem dir Carnisseria Camps.

La Nati en Miquel i l’equip

La Nati i en Miquel són la quarta generació de carnisseria Camps, fundada per la Mercè Gamell els anys 20 del segle passat. Avui també trobareu darrera els taulells la Dolors Garcia, la Vane Jaimez, la Carme Bagué i la Rosa Maria Rodríguez.

  • Adreça 1: Bruguera, 27
  • Telèfon 1: 937 690 160
  • Adreça 2: Església, 352
  • Telèfon 2: 937 692 650
  • Horari: 8:00 a 13:30 i de 17:30 a 20:15 Dissabte tarda tancat

Carnisseria Camps

Carnisseria Camps Església