La cadena de telefonia de Movistar més gran de Catalunya és de Calella

Movitel va néixer a Calella amb l’aparició dels primers mòbils de gran consum i la popularització d’aquesta telefonia, a la dècada dels 90. Avui, conserva les oficines centrals a Calella i té una plantilla d’ unes 140 persones a tot Catalunya.

Movitel és una de les cadenes que donen servei als clients de Movistar tant a nivell particular com d’empresa i actualment és la que té més empleats al nostre país.

Al darrera de l’empresa, des del seu començament, hi ha en Joan Vat, un calellenc de tota la vida que va saber veure la importància que prendria el negoci de les comunicacions personals.

La mobilitat elèctrica, un sector de futur

Anys després, amb l’empresa de telefonia consolidada, han volgut apostar per un altre sector que tot just es comença a desenvolupar: el de la mobilitat personal elèctrica urbana. L’empresa Talko, darrera la qual es troba l’Eric Vat, està apostant per aquest sector, que pot tenir una implantació massiva a partir de les polítiques urbanístiques i mediambientals desenvolupades, que es preveuen en el pròxims anys, per millorar la qualitat de vida a les ciutats i lluitar contra l’escalfament global.

L’Eric i en Joan Vat, els dos motors de Talko i de Cadena Movitel, respectivament

L’Enric i en Joan Vat

MOVITEL, Oficines centrals

MOVISTAR CALELLA, MOVITEL

TALKO

Talko

Movitel, oficina central

Movistar, movitel calella