Una papereria amb una mica de tot

A Can Roger, com és coneguda familiarment, trobareu una papereria i també un solucionari per a aquelles necessitats que us poden sortir en temes de manualitats, hobbies, organització o regals. Al mateix lloc també teniu una administració de loteries i apostes.

L’establiment va obrir l’any 1969 com una iniciativa d’en Roger Lieury on també hi treballava la seva germana Colette, els primers anys de funcionament. Al començament, estava situada a uns cinquanta metres d’on és ara, al carrer de Jovara 321, en un espai molt més reduït i no era només papereria sinó que també distribuïa articles de premsa, com revistes i altres publicacions.

Els matrimonis respectius dels dos germans van portar a la Colette a viure a Sant Iscle de Vallata, cosa que va fer que la dona d’en Roger, la Maria Rosa, la substituís darrera el taulell. Mica en mica la botiga es va anar especialitzant en papereria, en un temps en que alguns dels articles que més es venien eren el paper carbó per fer còpies de documents escrits a màquina i les cintes entintades per a les mateixes.

Posteriorment, van sol·licitar la llicència de loteries i actualment es serveixen participacions de La Loteria Nacional d’Espanya, la Primitiva, “l’Euromillón”, les travesses de futbol, la Bonoloto, el ‘Gordo’ de Navidad, el ‘Niño’ i apostes hípiques.

Amb el trasllat al lloc actual, a part del client tradicional que venia expressament a la papereria, s’hi va afegir una nova clientela ja que la nova ubicació es troba en una de les zones més transitades de Calella.

A Can Roger volen continuar sent una papereria de poble, on la gent pugui trobar articles, productes,… però també solucions i cares amigues amb qui explicar coses properes del dia a dia. Al cap i a la fi, això és fer poble, no?

La Dolors, l’Enric, l’Alfred i la Rosa en el meme de la quinzena de Can Roger

L’Alfred, la Dolors, la Maria Rosa i el seu equip

L’Alfred i la Dolors són la segona generació de papereria Roger, fundada per en Roger Lieury l’any 1969. Avui també trobareu darrera el taulell la Maria Rosa Boher, mare de la Dolors i l’Alfred, la Rosa Bantí i l’Enric Boadas.

Papereria Roger