La passió a l’obrador

Salvador Sauleda no estava destinat a ser el pastisser reconegut que és avui dia. Va començar la seva vida laboral com a torner, fins que amb una pirueta vertiginosa es plantà al món de la pastisseria que ha estat la seva passió des de llavors.

La famosa sara d’en Sauleda, una pasta que no embafa i enamora a cuiners de renom

Des dels seus inicis difícils, Sauleda s’ha convertit en un referent del càtering i de la pastisseria. Des de l’obrador de San Cebrià de Vallalta forneix de dolces temptacions diversos establiments del Maresme i de Barcelona.

El seu producte més famós sens dubte és la Sara, feta amb mantega lleugera i amb un pa de pessic amb un punt d’ametlles que no embafa i va enamorar al desaparegut Santi Santamaria i a d’altres cuiners de referència de Catalunya com Carles Gaig.

Tot i que al començament va ser amb la pastisseria, el gruix de la facturació de l’empresa l’ocupa actualment el catering, una branca del negoci que en Salvador, al principi, ja realitzava com una ocupació addicional. Actualment, la major part dels seus clients són a Barcelona, als espais singulars com la Llotja, la Pedrera, la fundació tàpies, l’acadèmia de ciències mèdiques i a altres llocs on es cerca la qualitat i la innovació per damunt del preu.

Una altra branca d’activitat dins l’empresa és el ‘sets’ de pel·lícules, o subministrament als equips de procucció de films, activitat que va començar amb el film, ‘Dieta Mediterránea’.

 

Igualment una Save

Save

En Salvador Sauleda i la seva filla Sandra

Pastisseria Sauleda