Repúblic, moda per a home

Moda urbana, còmoda i duradora

En Ramon Barbany ens ofereix un estil i una manera de vestir basada en la qualitat de la confecció, en la comoditat i en la duració de les peces de vestir. Com  ell ens diu, es tracta d’ una roba que es porta la mateixa temporada però també dues temporades després, sense que perdi atractiu. Segons ell, en això consisteix la vàlua que ofereixen les marques que podem trobar en el seu establiment.

La botiga atrau clientela variada, perquè, tot i que ofereix roba masculina, tot sovint el comprador ve a buscar regals per a familiars i amics. I és llavors quan en Ramon pot donar el millor de sí, aconsellant sobre tendències, estils… La seva clientela no només és de Calella, sinó de llocs tan allunyats com Vic, Granollers… o de pobles de la comarca del Maresme com Llavaneres. En resum, en Ramon té una clientela molt variada pel que fa a la procedència i al públic en general .

Repúblic és una il·lusió de tota la vida i un projecte personal que li ha permès aplicar competències practicades a altres activitats anteriors, des de l’estilisme fins al tracte amb el públic.

Aquesta trajectòria professional ha desenvolupat una habilitat per aconsellar als clients a l’hora de comprar la roba de la temporada o escollir els complements: des del calçat fins als fulards.

Si entreu a Repúblic podreu comprovar que es tracta d’un establiment decorat amb un gust i un ordre característics d’en Ramon Barbany. Per què no entreu un dia i el coneixeu?

Repúblic, moda d'home a Calella

En Ramon

En Ramón Barbany ve de família dedicada al transport de viatges. Ell mateix va fer de conductor d’autocars abans de dedicar-se a la seva vocació: l’estilisme i la decoració. Ha treballat com a aparadorista a empreses com Habitat, com a model de perruqueria i moda, com a empresari de restauració i finalment a Repúblic ha pogut donar sortida a un projecte personal que imaginava temps enrere i a poder continuar amb la seva passió: el tracte amb la gent i la moda.

 

  • Adreça:   Sant Joan, 58
  • Telèfon: 687 815 867

Adrogueria

Save

Save