Un racó especial de plats petits i petits detalls

En Javier i la Rosanna ens ofereixen una cuina de tapes d’autor, d’inspiració argentino-mediterrània, en l’ambient acollidor d’aquesta casa històrica plena de petits detalls del carrer Batlle, al cor del cas antic de Calella.

segell-la-quinzena-de-MOLINA_CAMPOSSón plats creats i elaborats per ells a partir de productes i receptes tradicionals que en cap cas han estat congelats.

Una de les característiques d’aquest restaurant, és que no té carta, sinó varis tipus de menú de tastets de més o menys plats, presentats acuradament i amb una selecció de vins de petits cellers catalans.

En definitiva, Molina Campos és un espai gastronòmic singular, acollidor i amb una cuina que elabora tapes d’autor amb productes fresc i naturals. Es treballa al voltant de conceptes gastronòmics com el Street Food que implica un servei on, qui cuina, també porta els seus plats a les taules, amb la idea d’augmentar la complicitat i el feedback amb el comensal.

Un altra idea amb la juguen en Javier i la Rossanna és la de Fusion Food , és a dir, prendre’s la llibertat per trobar combinacions a partir de receptes i productes de tradicions culinàries diferents, a la cerca de la sorpresa, la originalitat i l’experiència gastronòmica memorable.

Disposen d’opcions vegetarianes, veganes i sense gluten.

En Javier és una persona molt oberta que us donarà tota mena d’explicacions sobre com crear els seus plats i d’on provenen els vins de la seva carta.

Ah!: i no us deixeu de tastar les seves “empanadillas“!

Save

Save

Save

Save

Molina Campos té una selecció interessant  de vins de petits cellers catalans, originals i adaptats per als plats d’aquest restaurant. Demaneu al Javier que us aconselli segons la vostra elecció culinària.

La Rosanna i en Javier, davant la porta de la cuina del seu restaurant Molina Campos.

En Javier i la Rosanna

Restaurant Molina Campos

Save

Save

Save

Save