Sabina Moda a Calella, vista exterior

Un toc de qualitat en roba infantil

Sabina Moda és una botiga on trobareu roba infantil, però també per a adults, roba de qualitat, no gaire estrident i que es pot portar més d’una temporada. Sabina Margarit i les seves germanes us ofereixen marques com Armani, ikks, Ash etc que garanteixen durabilitat, comoditat i estil.

marques representades a Sabina Moda de calellaSabina moda va obrir l’any 2002, fruit del desig de la Sabina Margarit d’endegar un projecte personal lligat a una de les seves passions: la moda. Aleshores a Calella no hi havia un establiment on trobar la roba de qualitat i les marques que ara ven i es va llençar a l’aventura d’obrir el negoci.

Els deu primers anys de vida, Sabina es trobava al passatge Mates i Rodés, un petit carrer que uneix dues artèries importants de Calella, com són el carrer de l’Església i el carrer Llarg o de Jovara. És un passatge obert i lluminós amb comerç actiu i terrasses però que no garantia la visibilitat que Sabina Margarit volia de cara al turista, sobretot el rus, un dels puntals de la seva clientela.

L’any 2011 li van oferir l’oportunitat de traslladar-se a un local més ample i molt ben situat al carrer Església, on es troba actualment. Justament per aquest canvi i per la marxa de l’anterior empleada, va poder comptar amb la col·laboració de les seves dues germanes que ara treballen amb ella atenent al públic.

La Sabina ens remarca el que li diuen les seves clientes: que la seva roba és de qualitat, que es pot passar de germà a germà o a cosins sense perdre confort ni les qualitats que la fan apartar-se d’altres productes de confecció menys acurada.

Save

Save

Save

Vista de l'entrada de Sabina Moda de calella
Aparador i entrada de Sabina Moda de calella
Gemma Margarit, Sabina Margarit i Míriam Margarit

La Gemma, la Sabina i la Míriam

Sabina Moda és una iniciativa personal de la Sabina Margarit (foto central) que, des de 2011, compta amb el suport de les seves dues germanes, la Gemma i la Míriam (esquerra i dreta respectivament).

 

Sabina