El 2016 hem estrenat nou local a 10 metres de l'antic!

Viatjar sense ensurts és possible

Actualment les opcions per viatjar, com les opcions per informar-se, s’han multiplicat gràcies a Internet. Però si la vostra opció és evitar ensurts, estar informat i assessorat en tot moment, a Viatges Unión 2 us poden ajudar.

Un dels costums de Viatges unión 2 és obsequiar els seus clients amb diferents models de bosses o maletes depenent del viatge.

L’Ana Casas, responsables de l’agència, coneix els dos mons. Durant anys ha estat responsable d’un grup de reserves per internet d’una important agència de creuers europea i ara aplica la seva experiència per millorar i afinar el seu producte, atenent el clients personalitzadament.

En el món de les agències de viatges actuals, que s’han adaptat a la crisi i prosperen, el tracte a mida amb el client és fonamental, tant pel que fa a la informació, a la preparació i al posterior suport durant el viatge.

Viatges Unión 2 ofereix uns serveis on, amb uns preus proporcionats, s’estalvia al viatger les típiques incerteses dels grans portals de reserva impersonals:

  • Hores de cerca amb informacions sovint contradictòries.
  • Incertesa sobre les opcions escollides.
  • Ensurts per canvis, cancel·lacions o incompliments de les aerolínies.
  • Manca d’informació, o suport fiable en cas de problemes.

Tant l’Ana com la Montse o en Sebastián, l’equip que us atendrà quan aneu a buscar el vostre viatge, han notat un retorn del client que ha provat altres sistemes i finalment s’ha decicit per la seguretat i la fiabilitat de qui té la mà trencada preparant experiències vacacionals.

Visita virtual

L’Ana Casas, responsable de Viatges Unión 2

Una experta en reserves virtuals i presencials

L’Ana Casas coneix el món de les reserves per Internet però, prefereix oferir un tracte personal amb el seu equip, la Montse i en Sebastián, a la seva agència de Calella .

La Montse, en Sebas i l’Ana en una de les darreres preparacions de viatges per a un de molt exclusiu

Viatges Unión 2